Bruiloften & Prive Feesten Huren


Niets is zo knus en persoonlijk als een mooi privéfeest aan huis of op een bekende locatie. EuroTent helpt graag met een mooie tent speciaal afgestemd naar uw wensen en budget.

Laat u verassen door het brede aanbod aan tenten die wij in ons assortiment hebben. Met ons flexibele en ervaren team nemen wij u graag een zorg uit handen. Zo kunt u bij ons ook terecht voor de inrichting, catering en muziek.

Indien gewenst komen wij na de eerste offerte bij u op locatie de juiste tent inmeten. Al onze prijzen staan gewoon op de website. Mocht u aanvraag doen dan heeft u binnen 24 uur de offerte al in huis.

Maak van uw privéfeest een onvergetelijke gebeurtenis! En neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Naast een breed aanbod aan tenten kunnen wij u compleet ontzorgen voor uw privé feest. U kunt gebruik maken van onze Bruiloft specialist die geheel vrijblijvend al uw wensen bij u op locatie komt opnemen. Uiteraard kunt u ook direct een offerte aanvragen. Deze heeft u binnen 24 uur in inbox ontvangen.

Kenmerken

Vraag direct een offerte aan

Vul hieronder uw gegevens in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Als u naast de locatie ook zoveel mogelijk extra informatie opgeeft, kunnen wij u beter helpen en heeft u sneller een passende en scherpe offerte!

Particulier? Laat dit gerust leeg
Op dit mail adres zullen wij verder contact met u opnemen