Aluhallen huren

Aluhallen zijn professionele tenten met een aluminium frame en een zelfdragende constructie. Door het lagere gewicht van de dakspanten kan met dit soort tenten een brede overkapping gerealiseerd worden. Dit soort tent is uitermate geschikt voor grote tuinfeesten, bedrijfsfeesten, festivals, werktent, en tijdelijke opslag. Door de sterke constructie hoeven er in deze tenten geen hinderlijke middenpalen aanwezig zijn.

Het tentzeil is vervaardigd van wit, transparant of gekleurd A-kwaliteit brandvertragend PVC-doek, goedgekeurd volgens de norm DIN 4102B1, het voldoet dus aan alle eisen die de brandweer stelt aan een tijdelijke overkapping tbv bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of evenement. De Aluhallen zijn zowel met ramen als dichte zij zeilen leverbaar.

De zijhoogte van de tenten is 2,5 meter. Eventueel kunnen de Aluhallen ook verhoogd worden en voorzien worden van een vlondervloer of stelvloer.

De lengte van de tent gaat per 5 meter.

De Aluhallen worden standaard verankerd met grondpennen van 1 meter lang. Is dit niet mogelijk (bijvoorbeeld op asfalt of op last van de gemeente) dan verankeren en zekeren wij de tent aan zware betonnen ballast of een stelvloer.

Vraag direct een offerte aan

Vul hieronder uw gegevens in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Als u naast de locatie ook zoveel mogelijk extra informatie opgeeft, kunnen wij u beter helpen en heeft u sneller een passende en scherpe offerte!

Particulier? Laat dit gerust leeg
Op dit mail adres zullen wij verder contact met u opnemen