Pagodetenten Huren


Een tent met uitstraling, dat is de pagodetent. Deze tent is onmisbaar op uw feest. Door zijn hoge puntdak is het een echte sfeermaker en voor elk feest of evenement te gebruiken. De pagodetenten kunnen aan elkaar gekoppeld worden zodat elke afmeting te realiseren is.

Pagodetenten zijn ideaal voor een feest in de achtertuin, beurzen, festivals en publieksevenementen.

De doorloophoogte van 2,50 meter maakt onze pagodetenten uniek. Hierdoor hebben de tenten een mooie groteske uitstraling van buiten, en een knusse gezellige uitstraling van binnen.

Tevens kunnen de pagodes gekoppeld worden aan onze aluhallen, waardoor een aparte entree, loopsluis, kleedruimte, EHBO-post, cateringruimte of garderobe gecreeerd kan worden.

Onze pagodetenten worden standaard geleverd in het wit maar zijn ook leverbaar in vele verschillende kleuren!  Ook kunnen deze tenten op maat gemaakt worden in uw eigen (bedrijfs) kleuren, of bijvoorbeeld compleet transparant of zwart.

Alle Euro Tent tenten hebben een brandveiligheidscertificaat.

Kenmerken

Vraag direct een offerte aan

Vul hieronder uw gegevens in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Als u naast de locatie ook zoveel mogelijk extra informatie opgeeft, kunnen wij u beter helpen en heeft u sneller een passende en scherpe offerte!

Particulier? Laat dit gerust leeg
Op dit mail adres zullen wij verder contact met u opnemen